ICE CREAM RECIPE – Strawberry Cheesecake by Rubèn Riquelme
Rubèn Riquelme, the ice cream expert at Cresco, introduces a new showstopper that will make your ice cream range irresistible: Strawberry Cheesecake.
This flavourful creation combines the creamy character of cheesecake with the fresh touch of strawberry and a crunchy finish. A perfect blend of classic and innovative – ideal for customers who love surprising taste sensations.
Ready to add this refreshing creation to your assortment?
Discover the full recipe here.
Article | Description | Quantity |
White base | 1000 g | |
26630 | Paste Mascarpone | 100 g |
26619 | Paste Biscotto | 25 g |
26625 | Variegato Strawberry | 120 g |
Werkwijze:
- Voeg de pasta mascarpone en biscotto toe aan de basismix en meng goed
- Marbreer de variegato Aardbei op/onder het ijs
- Werk af met een crumble
Ingrediënten

Cresco
“Cresco” werd geboren in 1983 en biedt vandaag een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de artisanale ijsbereider. Sinds 2007 zijn ze onderdeel van de Martin Braun Groep, een grote Europese speler in de wereld van patisserie, confiserie en ijsbereiding. Cresco is sedert vele jaren ISO:9001 gecertificeerd. Transparantie omtrent gebruikte ingrediënten is een grote troef.