IJSRECEPT – Cheesecake Aardbei door Rubèn Riquelme
Rubèn Riquelme, dé expert in ijsbereiding bij Cresco, brengt een nieuwe topper die jouw ijsassortiment onweerstaanbaar maakt: Cheesecake Aardbei.
Deze smaakvolle creatie combineert het romige karakter van cheesecake met de frisse toets van aardbei en een knapperige afwerking. Een perfecte mix van klassiek en vernieuwend – ideaal voor klanten die houden van verrassende smaaksensaties.
Ben je klaar om deze verfrissende creatie toe te voegen aan je assortiment?
Ontdek het volledige recept hier
Artikel | Omschrijving | Hoeveelheid |
Witte Basis | 1000 g | |
26630 | Pasta Mascarpone | 100 g |
26619 | Pasta Biscotto | 25 g |
26625 | Variegato Aardbei | 120 g |
Werkwijze:
- Voeg de pasta mascarpone en biscotto toe aan de basismix en meng goed
- Marbreer de variegato Aardbei op/onder het ijs
- Werk af met een crumble
Ingrediënten

Cresco
“Cresco” werd geboren in 1983 en biedt vandaag een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de artisanale ijsbereider. Sinds 2007 zijn ze onderdeel van de Martin Braun Groep, een grote Europese speler in de wereld van patisserie, confiserie en ijsbereiding. Cresco is sedert vele jaren ISO:9001 gecertificeerd. Transparantie omtrent gebruikte ingrediënten is een grote troef.