My Eclairke

Ganache Monté Donkere Chocolade

269g Room 35% vg
150g Volle Melk UHT
5g Gelatine poeder
25g Water
250g Donkere chocolade Puur Sensation 72

Ganache Monté Melkchocolade

460g Room 35% vg
119g Volle Melk UHT
5g Gelatine poeder
25g Water
270g Melkchocolade Inspiration 32

Werkwijze Ganache Monté Donkere en Melkchocolade

  • Verwarm de room tot 60°C en meng er de gelatinemassa bij.
  • Giet over de chocolade en mix goed.
  • Laat het geheel in de koelkast (4°C) kristalliseren.
  • Bij gebruik enkele minuten opkloppen en klaar om te spuiten.
My eclairke

Ganache Monté Witte Chocolade

170g Room 35% vg Deel I
5g Gelatine poeder
25g Water
220g Witte chocolade Obsession 30
600g Room 35% vg Deel II

Werkwijze Ganache Monté Witte Chocolade

  • Room deel I en de vanille stokken opwarmen tot 75°C.
  • Gelatinemassa toevoegen en het geheel mixen met de witte chocolade.
  • Al mixend de koude room Deel II onder mixen.
  • Laat het geheel in de koelkast (4°C) kristalliseren.
  • Bij gebruik enkele minuten opkloppen en klaar om te spuiten.

Opbouw

  • Spuit de ganache monté tussen 2 eclair toppers (art. 268028)

Ganache Monté Donkere Chocolade

Ganache Monté Melkchocolade

Ganache Monté Chocolat Blanc

Opbouw

verpakking