IMG 20240508 WA0002

Frisse kant-en klare citrusmix van Ranson

Ontdek de nieuwe Ranson Citrusmix, een baanbrekende kant-en-klare ijsmix voor sorbetijs die je ijservaring naar ongekende hoogten tilt. In samenwerking met Rubèn Riquelme van Cresco, een autoriteit in ijsbereiding, belooft deze mix een sublieme smaakbeleving die zeer goed aansluit bij diverse citrusvruchten zoals citroen, limoen, yuzu en bergamot.

Wat maakt de Citrusmix van Ranson zo bijzonder? Ontdek de eigenschappen van onze kant-en-klare ijsmix voor sorbetijs.

Gebalanceerd recept

De verhoudingen van de hoogwaardige ingrediënten in de Ranson Citrusmix zijn met uiterste zorg samengesteld. Dit garandeert niet alleen een overheerlijke smaak, maar ook een zijdezachte textuur die typerend is voor hoogwaardig sorbetijs. Dankzij de expertise van Riquelme en het team van Ranson is elke portie consistent en van topkwaliteit.

Speciaal samengesteld voor citrusvruchten

Of je nu een fan bent van de klassieke citroensmaak, de pittige twist van limoen verkiest, de exotische toets van yuzu waardeert, of de subtiele bitterheid van bergamot wilt proeven, de Ranson Citrusmix biedt een veelzijdige oplossing. Met deze mix kun je eenvoudig variëren en experimenteren met verschillende citrusaroma's, waardoor je een breed scala aan verfrissende smaken kunt creëren.

Tijdswinst en gebruiksgemak

Een van de grootste voordelen van de Ranson Citrusmix is het gebruiksgemak. De mix wordt geleverd in een handige verpakking van 6,5 kg, waardoor je voldoende hebt om talloze porties sorbetijs te bereiden. Bovendien hoef je geen verschillende droge ingrediënten apart af te wegen, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een consistente kwaliteit van je ijs.

Perfecte verhoudingen voor 5 kg sorbet

Grondstoffen
Citroen

Limoen

Yuzu
Bergamotte
Citrusmix
1525 g
1525 g
1525 g
1525 g
Inuline
75 g
75 g
75 g
75 g
Water
2750 g
2750 g
2750 g
2750 g
Puree
600 g
650 g
600 g
600 g
Citroensap
50 g
0 g
50 g
50 g