IMG 20240508 WA0002

Smaakvolle verfrissing: proef de nieuwe Ranson citrusmix voor sorbetijs

Ontdek de nieuwe Ranson Citrusmix, een kant-en-klare ijsmix voor sorbetijs die je ijservaring naar ongekende hoogten tilt. In samenwerking met Rubèn Riquelme van Cresco, een autoriteit in ijsbereiding, belooft deze mix een smaakbeleving die diverse citrusvruchten zoals citroen, limoen, yuzu en bergamot versterkt.

Wat maakt de Citrusmix van Ranson zo bijzonder? Ontdek de eigenschappen van onze kant-en-klare ijsmix voor sorbetijs.

Gebalanceerd recept

De verhoudingen van de hoogwaardige ingrediënten in de Ranson Citrusmix zijn met uiterste zorg samengesteld. Dit garandeert niet alleen een overheerlijke smaak, maar ook een zijdezachte textuur die typerend is voor hoogwaardig sorbetijs. Dankzij de expertise van Riquelme en het team van Ranson is elke portie consistent en van topkwaliteit.

Speciaal samengesteld voor citrusvruchten

Of je nu een fan bent van de klassieke citroensmaak, de pittige twist van limoen verkiest, de exotische toets van yuzu waardeert, of de subtiele bitterheid van bergamot wilt proeven, de Ranson Citrusmix biedt een veelzijdige oplossing. Met deze mix kun je eenvoudig variëren en experimenteren met verschillende citrussmaken, waardoor je een breed scala aan verfrissende smaken kunt creëren.

Tijdswinst en gebruiksgemak

Een van de grootste voordelen van de Ranson Citrusmix is het gebruiksgemak. De mix wordt geleverd in een handige verpakking van 6,5 kg, waardoor je voldoende hebt om talloze porties sorbetijs te bereiden. Bovendien hoef je geen verschillende droge ingrediënten apart af te wegen, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een consistente kwaliteit van je ijs.

Perfecte verhoudingen voor 4 kg sorbet

Grondstoffen
Citroen

Limoen

Yuzu
Bergamotte
Citrusmix
1220 g
1220 g
1220 g
1220 g
Inuline*
60 g
60 g
60 g
60 g
Water
2200 g
2200 g
2200 g
2200 g
Puree
480 g
520 g
480 g
480 g
Citroensap
40 g
0 g
40 g
40 g


* De toevoeging van inuline zorgt voor een vollere smaak zonder het verlies van luchtigheid.