My Eclairke
Ganache Monté Donkere Chocolade
269g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel
150g Volle melk - UHT - Inex
5g Gelatinepoeder - 180 bloom
25g Water
250g Donkere chocolade pastilles - Puur Sensation 72 - Veliche
Ganache Monté Melkchocolade
460g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel
119g Volle melk - UHT - Inex
5g Gelatinepoeder - 180 bloom
25g Water
270g Lichte melkchocolade pastilles - Inspiration 32 - Veliche
Werkwijze Ganache Monté Donkere en Melkchocolade
- Verwarm de room tot 60°C en meng er de gelatinemassa bij.
 - Giet over de chocolade en mix goed.
 - Laat het geheel in de koelkast (4°C) kristalliseren.
 - Bij gebruik enkele minuten opkloppen en klaar om te spuiten.
 
            Ganache Monté Witte Chocolade
170g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel - Deel I
5g Gelatinepoeder - 180 bloom
25g Water
220g C/2X10K VELICHE WIT OBSESSION 30 CALLETS
600g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel - Deel II
Werkwijze Ganache Monté Witte Chocolade
- Room deel I en de vanille stokken opwarmen tot 75°C.
 - Gelatinemassa toevoegen en het geheel mixen met de witte chocolade.
 - Al mixend de koude room Deel II onder mixen.
 - Laat het geheel in de koelkast (4°C) kristalliseren.
 - Bij gebruik enkele minuten opkloppen en klaar om te spuiten.
 
Opbouw
- Spuit de ganache monté tussen 2 eclair toppers (art. 268028)