My Eclairke

Ganache Monté Donkere Chocolade

269g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel
150g Volle melk - UHT - Inex
5g Gelatinepoeder - 180 bloom
25g Water
250g Donkere chocolade pastilles - Puur Sensation 72 - Veliche

Ganache Monté Melkchocolade

460g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel
119g Volle melk - UHT - Inex
5g Gelatinepoeder - 180 bloom
25g Water
270g Lichte melkchocolade pastilles - Inspiration 32 - Veliche

Werkwijze Ganache Monté Donkere en Melkchocolade

  • Verwarm de room tot 60°C en meng er de gelatinemassa bij.
  • Giet over de chocolade en mix goed.
  • Laat het geheel in de koelkast (4°C) kristalliseren.
  • Bij gebruik enkele minuten opkloppen en klaar om te spuiten.
My eclairke

Ganache Monté Witte Chocolade

170g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel - Deel I
5g Gelatinepoeder - 180 bloom
25g Water
220g C/2X10K VELICHE WIT OBSESSION 30 CALLETS
600g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel - Deel II

Werkwijze Ganache Monté Witte Chocolade

  • Room deel I en de vanille stokken opwarmen tot 75°C.
  • Gelatinemassa toevoegen en het geheel mixen met de witte chocolade.
  • Al mixend de koude room Deel II onder mixen.
  • Laat het geheel in de koelkast (4°C) kristalliseren.
  • Bij gebruik enkele minuten opkloppen en klaar om te spuiten.

Opbouw

  • Spuit de ganache monté tussen 2 eclair toppers (art. 268028)

Ganache Monté Donkere Chocolade

Ganache Monté Melkchocolade

Ganache Monté Witte Chocolade

Opbouw

verpakking