Recepten Tartelette
Inspiratie voor Tartelette
Ontdek hieronder drie overheerlijke Tartelette recepten en doe inspiratie op. Dat wordt smullen!
RECEPT 1: DUBAI PISTACHE TARTELETTE
INGREDIËNTEN VOOR ±10 STUKS, Ø 8 CM
| TARTELETTEBODEM MET PISTACHE-FINANCIER | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00016832 | Voorgebakken tartelettebodems Ø 8 cm 10 | |
| 00004435 | Ongezouten boter | 120 g |
| 00006212 | Poedersuiker | 150 g |
| 00008008 | Amandelpoeder | 80 g |
| 00009508 | Pistachepoeder (of fijn gemalen gepelde pistachenoten) | 40 g |
| 00034758 | Bloem (T45/T55) | 60 g |
| 00018143 | Fijn zout | 2 g |
| 00004555 | Eiwit | 180 g |
| 00002357 | Joypaste Pesto di Pistacchio | 25 g |
KROKANT LAAGJE | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00002609 | Irca Pralin Delicrisp Dubai | 150-180 g |
KERSENGEL | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00002789 | Ravifruit kersenpuree | 120 g |
| 00044011 | Cesarin Black cherry berry | 100 g |
| 00006028 | Suiker | 30 g |
| 00013210 | Pectine NH | 4 g |
| Citroensap | 6 g | |
PISTACHE-NAMELAKA | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00018152 | Gelatinepoeder 200 Bloom | 4 g |
| Koud water | 20 g | |
| 00004623 | Volle melk | 200 g |
| 00002593 | Irca Reno X White | 180 g |
| 00001942 | Irca Chococream Pistacchio | 200 g |
| 00004596 | Room 35% (koud) | 320 g |
AFWERKING | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00009509 | Fijngehakte pistachenootjes | |
| 00979072 | Dobla Lace pinecone | |
| 00002592 | Optioneel: Irca Reno X Dark, gesmolten |
RECEPT 2: LEMON MERINGUE TARTELETTE
INGREDIËNTEN VOOR ±10 STUKS, Ø 8 CM
BENODIGDHEDEN | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00163082 | Spuitzakken | |
| 00160510 of 00160019 | Ronde of kartelmond 10-12 mm | |
| 00130536 | Brander voor het licht afbranden van meringue (optioneel) | |
TARTELETTEBODEM MET CITROENFINANCIER (MEEGEBAKKEN) | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00016832 | Voorgebakken tartelettebodems Ø 8 cm 10 | |
| 00004435 | Ongezouten boter | 120 g |
| 00006212 | Poedersuiker | 150 g |
| 00008008 | Amandelpoeder | 100 g |
| 00034758 | Bloem (T45/T55) | 60 g |
| 00018143 | Fijn zout | 2 g |
| 00004555 | Eiwit | 180 g |
KROKANT LAAGJE | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00002350 | Irca Pralin Delicrisp Lemon Meringue | 150-180 g |
CITROENLAAGJE | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00002121 | Irca Cremirca Lemon | 180-200 g |
| MERINGUE | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00001788 | Irca Top Meringue | 300 g |
| Water | 135 g | |
AFWERKING | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
00979149 | Dobla Layered reindeer white red |
RECEPT 3: FRAMBOOS-MATCHA TARTELETTE
INGREDIËNTEN VOOR ±10 STUKS, Ø 8 CM
BENODIGDHEDEN | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00163082 | Spuitzak | |
| 00160035 | Saint-Honoré spuitmond | |
TARTELETTEBODEM | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00016832 | Voorgebakken tartelettebodems Ø 8 cm 10 | |
FRAMBOZEN CRÈME PÂTISSIÈRE | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| Irca Top Cream/gele roompoeder | 140 g | |
| 00004623 | Volle melk, goed koud | 280 g |
| 00002792 | Ravifruit Framboos | 140 g |
MATCHA-NAMELAKA (±800 G CRÈME) | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00018152 | Gelatinepoeder 200 Bloom | 4 g |
| Koud water | 20 g | |
| 00004623 | Volle melk | 200 g |
| 00006239 | Glucosestroop of invertsuiker | 10-15 g |
| 00002593 | Irca Reno Reno X White | 240 g |
| 00099051 | Matcha (gezeefd) | 6-8 g |
| 00004596 | Room 35% (koud) | 340-380 g |
GROENE-THEE POEDERSUIKER | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00099051 | Matcha | 50 g |
| 00006212 | Poedersuiker | 50 g |
AFWERKING | ||
| Artikelnummer | Product | Hoeveelheid |
| 00977335 | Dobla Merry Christmas seal |