Header News tartelettes

Recepten Tartelette

Inspiratie voor Tartelette

Ontdek hieronder drie overheerlijke Tartelette recepten en doe inspiratie op. Dat wordt smullen!

RECEPT 1: DUBAI PISTACHE TARTELETTE

INGREDIËNTEN VOOR ±10 STUKS, Ø 8 CM

TARTELETTEBODEM MET PISTACHE-FINANCIER
ArtikelnummerProductHoeveelheid
00016832Voorgebakken tartelettebodems Ø 8 cm 10
00004435Ongezouten boter120 g
00006212Poedersuiker150 g
00008008Amandelpoeder80 g
00009508

Pistachepoeder (of fijn gemalen gepelde pistachenoten)

40 g
00034758Bloem (T45/T55)60 g
00018143Fijn zout2 g
00004555Eiwit180 g
00002357Joypaste Pesto di Pistacchio25 g

KROKANT LAAGJE

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00002609Irca Pralin Delicrisp Dubai150-180 g

KERSENGEL

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00002789Ravifruit kersenpuree120 g
00044011Cesarin Black cherry berry100 g
00006028Suiker30 g
00013210Pectine NH4 g
Citroensap6 g

PISTACHE-NAMELAKA

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00018152Gelatinepoeder 200 Bloom4 g
Koud water20 g
00004623Volle melk200 g
00002593Irca Reno X White180 g
00001942Irca Chococream Pistacchio200 g
00004596Room 35% (koud)320 g

AFWERKING

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00009509Fijngehakte pistachenootjes
00979072Dobla Lace pinecone
00002592Optioneel: Irca Reno X Dark, gesmolten

RECEPT 2: LEMON MERINGUE TARTELETTE

INGREDIËNTEN VOOR ±10 STUKS, Ø 8 CM

BENODIGDHEDEN

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00163082Spuitzakken
00160510 of 00160019Ronde of kartelmond 10-12 mm
00130536Brander voor het licht afbranden van meringue (optioneel)

TARTELETTEBODEM MET CITROENFINANCIER (MEEGEBAKKEN)

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00016832Voorgebakken tartelettebodems Ø 8 cm 10
00004435Ongezouten boter120 g
00006212Poedersuiker150 g
00008008

Amandelpoeder

100 g
00034758Bloem (T45/T55)60 g
00018143Fijn zout2 g
00004555Eiwit180 g

KROKANT LAAGJE

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00002350Irca Pralin Delicrisp Lemon Meringue150-180 g

CITROENLAAGJE

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00002121Irca Cremirca Lemon180-200 g
MERINGUE
ArtikelnummerProductHoeveelheid
00001788Irca Top Meringue300 g
Water135 g

AFWERKING

ArtikelnummerProductHoeveelheid

00979149

Dobla Layered reindeer white red

RECEPT 3: FRAMBOOS-MATCHA TARTELETTE

INGREDIËNTEN VOOR ±10 STUKS, Ø 8 CM

BENODIGDHEDEN

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00163082Spuitzak
00160035Saint-Honoré spuitmond

TARTELETTEBODEM

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00016832Voorgebakken tartelettebodems Ø 8 cm 10

FRAMBOZEN CRÈME PÂTISSIÈRE

ArtikelnummerProductHoeveelheid
Irca Top Cream/gele roompoeder140 g
00004623Volle melk, goed koud280 g
00002792Ravifruit Framboos140 g

MATCHA-NAMELAKA (±800 G CRÈME)

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00018152Gelatinepoeder 200 Bloom4 g
Koud water20 g
00004623Volle melk200 g
00006239Glucosestroop of invertsuiker10-15 g
00002593Irca Reno Reno X White240 g
00099051Matcha (gezeefd)6-8 g
00004596Room 35% (koud)340-380 g

GROENE-THEE POEDERSUIKER

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00099051Matcha50 g
00006212Poedersuiker50 g

AFWERKING

ArtikelnummerProductHoeveelheid
00977335Dobla Merry Christmas seal