Ranson Icedays 0191

Recepten met Biancavega

Met Biancavega haal je niet zomaar een ingrediënt in huis, maar een betrouwbare basis voor talloze toepassingen.

Dankzij de neutrale smaak en stabiele structuur past Biancavega zich moeiteloos aan elk concept aan.

Op deze pagina bundelen we inspirerende recepten die tonen hoe veelzijdig Biancavega echt is. Laat je verrassen door het gemak in gebruik én de professionele resultaten die je ermee bereikt.

Cremino Passione Nocciola vegan

Cremino Vegan - Passione Nocciola

Artikelnummer

Hoeveelheid

Omschrijving
496221500 gIJsbasis neutraal-vegan Biancavega
2400 gWarm water (75°C)
49170400 gPasta Nocciola T.G.T. (hazelnoot)
4987540 gGranella di nocciole tostate (geroosterde hazelnoot)
49870800 gPerfettina (chocolade-hazelnoot)

Recept

1. Voeg de ijsbasis toe aan het warm water en meng goed.
2. Voeg de pasta toe en mix goed met de staafmixer.
3. Laat minimum 15 minuten rusten en afkoelen alvorens af te draaien in de ijsturbine.
4. Spatel 1600 g vegan hazelnootijs op de bodem van de ijsbak, strijk het glad met een spatel en zet 10 minuten in de shockvriezer.
5. Plaats er een laag van 400 g Perfettina op, vervolgens de rest van het vegan hazelnootijs. Werk af met een laag Perfettina (400 g).
6. Decoreer de ijsbak met de geroosterde hazelnootgranulaat.

Cremino Summer Love vegan

Cremino Vegan - Summer love

ArtikelnummerHoeveelheidOmschrijving

49622

1500 gIJsbasis neutraal-vegan Biancavega
2500 gWarm water (75°C)
49105400 gCocco più (kokos)
19869500 gVariegato Gran Tropical (mango-passievrucht)
49913400 gZachte chocolade Perfettina Bianca (witte chocolade, vegan)

Recept:

1 Voeg de ijsbasis toe aan het warm water en meng goed.
2. Voeg de pasta toe en mix goed met de staafmixer.
3. Laat minimum 15 minuten rusten en afkoelen alvorens af te draaien in de ijsturbine.
4. Spatel 1600 g vegan kokosnoot ijs op de bodem van de ijsbak, strijk het glad met een spatel en zet 10 minuten in de shockvriezer.
5. Plaats er een laag van 500 g Variegato op, vervolgens de rest van het vegan kokosnootijs. Werk af met een laag Perfettina (400g)