Header News dobla

Recept chocoladekurkje Financier Sponge

Een overheerlijk recept van Dobla voor een echte Champaign Party

ProductHoeveelheid
Boter210g
Eiwit316g
Poedersuiker274g
Amandelmeel157g
Taartbloem95g
Invertsuiker40g
Zout2g

Bereidingswijze

Maak een lichte “beurre noisette” en laat afkoelen tot ongeveer 30 °C. Zeef de poedersuiker, amandelmeel en bloem samen en meng dit met het aangemaakte eiwit.
Voeg de invertsuiker en het zout toe en meng dit met de aangemaakte “beurre noisette”. Giet het mengsel in de ingevette siliconenvormpjes. Bak ongeveer 30 minuten in een heteluchtoven op 170 °C. Haal de vormpjes uit de oven als ze nog warm zijn en laat ze afkoelen.

Samenstelling, lay-out en afwerking

Op de bodem van het champagneglas ligt chocoladesandkoek, een heerlijke chocoladebonbon naar keuze en natuurlijk champagne met een verse framboos. Dobla-decoratie: Layer Celebration Dark Amber.

Geniet van dit overheerlijk recept!

Thumbnail News dobla