
Recept - Dubai cremino ijs
Laat je klanten deze zomer wegdromen naar het Midden-Oosten met een ijscreatie die pure luxe uitstraalt. Dubai Cremino-ijs combineert de romige zachtheid van melkchocolade-ijs met de rijke intensiteit van pistache en de subtiele crunch van Kadayif.
De exclusieve Variegato Dubai Pistacchio, waarin de Kadayif reeds verwerkt is onder een fluweelzachte pistachecrème, zorgt voor een perfect afgewerkt geheel met minimale voorbereiding. Ideaal voor ijssalons die willen uitpakken met een premium smaakervaring in Dubai-stijl.
Ingrediënten voor het Chocolade ijs
Meng de Joyquick Milk Chocolate al roerend onder de melk. Laat 10 à 20 minuten rusten en draai vervolgens af op het gewenste programma.
Afwerking
- Spatel de helft van het chocolade ijs in de ijsbak en strijk glad
- Zet 10 minuten in de shockvriezer.
- Voeg een laag van 400 gram variegato Dubai Pistacchio
- Breng de resterende helft van het ijs aan.
- Werk af met nogmaals van 400 gram variegato Dubai Pistacchio.
- Decoreer naar wens met chocoladedecors en pistachenoten.