Header News citron

Donut 2.0 - Citroen meringue

Maak van je donut patisserie met de coatings en vullingen van Irca! Gebruik als basis een midi Berlijnse bol. Deze frisse variant met citroen meringue is perfect voor de lente.

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Snij de donuts horizontaal doormidden.
  2. Vul de donuts met de kant-en-klare Cremirca limone.
  3. Meng de Top meringue met water en klop in de hoogste stand met een garde op tot een luchtige massa.
  4. Smelt de Chocosmart tot 40℃ en meng met de Pralin Delicrisp (verhouding: 60 gram Chocosmart, 40 gram Delicrisp).
  5. Afwerking: Dip de bovenzijde van de donut in de coating. Spuit, als de coating opgedroogd is, een toef van de opgeklopte meringue er bovenop. Decoreer met een Dobla decoratie voor de finishing touch.
2024 11 22 Dobla Donuts industry 036 web