
Donut 2.0 - Citroen meringue
Maak van je donut patisserie met de coatings en vullingen van Irca! Gebruik als basis een midi Berlijnse bol. Deze frisse variant met citroen meringue is perfect voor de lente.
Ingrediënten
- 12 Midi Berlijns bollen
- 480 g Chocosmart Cioccolato Bianco (wit)
- 320 g Citroen meringue Pralin Delicrisp crispy pasta
- QS Citroen creme (cremirca limone)
- 350 g Meringue mix top meringue
- 150 g Water
- 12 stuks Dobla Layered Lemon
Bereidingswijze
- Snij de donuts horizontaal doormidden.
- Vul de donuts met de kant-en-klare Cremirca limone.
- Meng de Top meringue met water en klop in de hoogste stand met een garde op tot een luchtige massa.
- Smelt de Chocosmart tot 40℃ en meng met de Pralin Delicrisp (verhouding: 60 gram Chocosmart, 40 gram Delicrisp).
- Afwerking: Dip de bovenzijde van de donut in de coating. Spuit, als de coating opgedroogd is, een toef van de opgeklopte meringue er bovenop. Decoreer met een Dobla decoratie voor de finishing touch.