Meer klantenservice met minder inspanning? Dat kan via een bestelzuil!

Als zaakvoerder van een ijssalon is klanttevredenheid van cruciaal belang. Tevreden klanten komen immers terug en zorgen voor positieve mond-tot-mondreclame. Onderzoek wijst uit dat lange wachtrijen één van de grootste frustraties is van ijssalonklanten. Een bestelzuil kan deze rij inkorten en jouw klanten tevreden houden.

Wat is een bestelzuil en hoe werkt deze?

Een bestelzuil is een digitaal kassasysteem waarmee klanten op hun eigen tempo bestellingen kunnen plaatsen en betalen. De bestelling wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de keuken of de ijsvitrine bedienden. Hoewel dit systeem oorspronkelijk populair was in de fastfoodindustrie, biedt het ook diverse voordelen voor ijssalons en tearooms.

Website news panorama Prestop

Ontdek 4 voordelen van een bestelzuil:

  • Snellere service: Klanten hoeven niet meer in de rij te wachten, wat resulteert in een snellere bediening.
  • Minder fouten: Omdat klanten hun bestellingen zelf invoeren, zijn fouten aanzienlijk minder waarschijnlijk.
  • Verhoogde omzet: Door de versnelde service kunnen meer klanten worden bediend, wat de omzet verhoogt. Bovendien zijn klanten meer geneigd om extra’s toe te voegen aan hun bestelling als het hen gevraagd wordt.
  • Grotere klanttevredenheid: Klanten waarderen de controle over hun bestellingen en kunnen rustig het aanbod bekijken zonder haast.

Interesse in een bestelzuil, koop of lease?

Laat je begeleiden bij de beslissing van de juiste bestelzuil. Het is van essentieel belang dat deze gebruiksvriendelijk is voor klanten en personeel, de juiste software heeft en strategisch in je salon wordt geplaatst.

Laat vrijblijvend jouw gegevens achter via het formulier hieronder. Wij nemen contact met je op om je te begeleiden bij de aankoop of lease, in samenwerking met onze partner Prestop, zodat je dit proces zonder zorgen kan doorlopen.

Naam

Vul uw volledige naam in.