Akané Wakasugi winnaar van Aspirant Baker

De prijsuitreiking van de Aspirant Baker wedstrijd bracht een golf van emoties met zich mee. Akané Wakasugi kwam als winnaar uit de bus. Haar vreugde en ontlading waren hartverwarmend.

De jaarlijkse ontknoping van het Belgische kampioenschap Aspirant Baker op Broodway is altijd een langverwacht hoogtepunt. Dit jaar streden acht uitzonderlijke finalisten, namelijk Jacey De Rydt, Isa Uitjens, Clara Maertens, Matt Gapasin, Akané Wakasugi, Ruben Somers, Kyano Verburgt en Trine-Marie Keymeulen, gedurende twee dagen vol passie en toewijding om de eer.

Poduim Aspirant Baker

Bij Ranson zijn we blij dat we deze wedstrijd kunnen ondersteunen zodat jonge bakkers een podium krijgen om hun vaardigheden te tonen en hun liefde voor het bakkersambacht te delen. Bovendien is de Aspirant Baker wedstrijd een kans voor deze getalenteerde jonge bakkers om internationale erkenning te vergaren, vaak resulterend in uitnodigingen voor prestigieuze wedstrijden zoals de Mondial du Pain.

In een spannende finale heeft Akané Wakasugi zich als de welverdiende kampioen gekroond, met Clara Maertens als trotse winnaar van het zilver en Matt Gapasin die het bronzen erepodium betrad. Deze competitie heeft andermaal schijnwerpers gericht op opkomend bakkers- en banketbakkerstalent, en we hebben er alle vertrouwen in dat we in de toekomst nog veel zullen horen van deze finalisten op internationale bakkerswedstrijden en in de professionele bakkersgemeenschap.

Proficiat aan alle deelnemers!