Wij nodigen jou uit voor een inspirerende masterclass...met taart!

Feestelijke taarten zijn een must voor een succesvol patisserieassortiment. Maar jouw klanten verwachten meer: meer variatie en meer inspiratie. En dat voor tal van momenten, van een lentefeest of huwelijk tot speciale verjaardagen.

In deze masterclass deelt aanstormend patisserietalent Gill Walschap (Zoet by Gill) haar eigen werk. Stap voor stap ontdek je samen met haar hoe zij twee van haar taartconcepten creëert. Daarbovenop deelt ze tips en tricks vanuit haar eigen ervaring met bakkerij én horeca. Want ook in die laatste sector is patisserie aan een stevige opmars bezig.

Een inspirerende namiddag dus, met een hoofdrol voor de klassieke producten van Debic. Want kiezen voor Debic is sowieso een feest voor uw assortiment.

Dit is Gill walschap

Gills passie voor patisserie startte al op jonge leeftijd. Ze volgde een bakkersopleiding in Ter Groene Poorte (Brugge) en met haar diploma bakker-patissier-chocolatier op zak, ging ze aan de slag bij Het Zilte, Het Gebaar en Nuance. Na haar ervaringen bij deze toprestaurants opende ze op 26-jarige leeftijd haar eigen zaak: Zoet by Gill. Een succesverhaal dat startte vanuit de garage van haar moeder en vandaag gevestigd is in een eigen pand in Bornem.

Gill Walschap

Selecteer hieronder de locaties waar je wil deelnemen en schrijf je in!