Granaatappel met gember
3000 g Water (lauw)
300 g 49484 - Pasta Granaatappel - Fructital
300 g 1792 - Joybase Premium Limone - Joygelato
900 g Suiker
25 g Geschaafde gember
QS 41882 - Variegato Granaatappel- Fuga
![Granaat gember](https://www.ranson.be/assets/uploads/site/_767xAUTO_fit_center-center_80_none/granaat-gember.jpg?v=1656918693)
Chocolade met Rozemarijn & Limoen
Ingrediënten
- 1000 g Unica Zero Chocolade - Cresco
- 1000 g Limoensap z.t.s.
- 2000 g Melk
- 50 g Rozemarijn (fijngehakt)
Werkwijze
- Meng het limoensap met de melk
- Voeg de Unica Zero toe en meng goed
- Laat 15’ rijpen alvorens af te draaien in de ijsturbine
- Haal een halve bak ijs uit en strooi deel van de fijn gehakte rozemarijn uit
- Haal de rest van het ijs uit en meng nog wat rozemarijn onder het ijs
- Werk je creatie af met een paar schijfjes limoen en de rest van je rozemarijn
![Unica zero](https://www.ranson.be/assets/uploads/site/_767xAUTO_fit_center-center_80_none/unica-zero.jpg?v=1656919994)