Crunchy Mambo


Ganache Mango Limoen

509g Mango puree
68g Trimoline
36 g Water
11 g Limoen puree
1 st Vanille stokken
364 g Melkchocolade origine Arriba
11 g Boter

Werkwijze

  • Kook de purees, trimoline, water en vanillemerg tot 103°C.
  • Zeef dit kooksel over de chocolade callets.
  • Mix goed.
  • Op 35°C de boter op kamertemperatuur onder mixen.

Opbouw

  • Dompel de nougatine plaatjes met Witte chocolade.
  • Strooi voor crystalisatie met Non-Pareil sprinkles Valentijn (art. 261093)
  • Kleef deze plaatjes op jouw pralines ter decoratie en geef een extra crunch en smaak aan jouw creaties

Tip:

  • De nougatine plaatjes steeds wetproof maken door ze te dompelen of af te spuiten met een spuitmassa naar keuze.
  • Je kan ze ook in jouw pralines verwerken als krokante bodem.
Crunchy mango mom

Ganache Mango Limoen

Opbouw

Varieer in de vorm van je nougatineplaatjes

Verpakking