Tasty spider

Werkwijze - lichaam en hoofd

  • Mouleer halve bollen in donkere gekristalliseerde chocolade
  • Lichaam zijn halve bollen van 7,5 cm diameter - Hoofd zijn halve bollen van 4cm diameter
  • Laat de halve bollen kristalliseren, haal ze uit de vorm en bewaar ze voor de opbouw
  • Vul de lichamen met 3 speculaas pralines
  • Kleef de halve bollen aan elkaar met behulp van de warmteplaat (art. 130910)
  • In het hoofd plaats je 1 speculaas praline

Werkwijze - poten

  • Spuit met gekristalliseerde donkere chocolade de poten op een bakpapier met behulp van een tipzakje (art. 18247)
  • Spuit een onevenwijdige “L”
  • Vooraleer de chocolade opstijft, mooi en gelijk de donkere chocolade crispearls (art. 6133) kleven
  • Volledig laten uitkristalliseren in de koeling
Choc Ola Halloween Tasty Spider 1
Choc Ola Halloween Tasty Spider 2

Shop hier je ingrediënten