Trendtour Parijs - Ice cream edition

Parijs staat bekend als de stad van de patisserie en viennoiserie, maar steeds meer vooraanstaande ijsbereiders, van Meilleur Ouvrier de France tot chefs met Michelinsterren, vestigen zich hier. Net zoals bij de patisserie en viennoiserie vind je in deze metropool een boeiende mix van unieke high-end concepten en concepten met een twist.

Op 25 april namen we maar liefst 15 klanten mee op deze trendtour. We bezochten onder andere Emmanuel Ryon (Meilleur Ouvrier de France Glacier) bij Une Glace à Paris en Amorino, waar ijsjes in de vorm van een roos worden geserveerd. De klanten werden begeleid door opnze collega’s Emmanuel Keymolen (Sales Director Artisanaal) en Wannes De Ranter (Business Development Ice Cream). Ook Bruno Van Vaerenbergh, internationaal culinair adviseur voor Debic, was van de partij om zijn deskundig advies te delen. Dankzij deze gidsen was er soms ook de mogelijkheid om kort persoonlijk met de chefs te spreken.

Deze eerste editie van de trendtour Parijs voor ijs was zeer geslaagd. De klanten waren zeer enthousiast en we plannen alvast een tweede editie in het najaar!

Emmanuel Keymolen - Sales Director Artisan

IMG 0131
IMG 0132
IMG 0139
IMG 0143
IMG 0144
IMG 0145
IMG 0184