Foto 4

Petanque

Kick-off Summer Afterwork Petanquetoernooi

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseerde ons Event-team het allereerste Kickoff Summer Afterwork Petanquetoernooi. Ondanks een regenachtige start van de dag waren de weergoden ons in de avond gunstig gezind. Om 18:00 uur brak de zon door, waardoor alle enthousiaste deelnemers konden genieten van een fantastische wedstrijd, een hapje en een drankje. De "Pasta à Volonté" zorgde ervoor dat de magen gevuld werden.

Met maar liefst 17 teams die het tegen elkaar opnamen, was het de ideale gelegenheid om collega's beter te leren kennen, een praatje te maken en hen intussen misschien ook te verslaan 😉. Het was een avond met plezier, gezelligheid en teamspirit.

Er werd heel wat afgelachen, gepraat en gediscussieerd. De wedstrijd werd serieus genomen: rolmeters en koorden waren steeds binnen handbereik om de afstanden nauwkeurig te meten. Dit zorgde voor spannende momenten en gezonde competitie.

De volgende drie teams mogen zichzelf de trotse winnaars noemen en gingen naar huis met een mooie prijs:

  • Op de eerste plaats : Team CroqueMonsieurDeBoules - Kenny (boaske) Vandenborre, Robbe Delannoy en Vincent Colpaert
  • Op de tweede plaats : Team Hebben wij nog tijd om in te schrijven - Gianni Leroy, Robin Patyn en Wouter Debrouwere
  • Op de derde plaats : The Chocolate Balls - Chris Van Honacker, Dries Moerman en Fanny Spiessens

Proficiat aan alle winnaars!

Dank aan alle collega's voor jullie enthousiasme en teamspirit tijdens dit event. Een speciale dank gaat uit naar het hele Event-team voor de professionele organisatie van dit evenement. En natuurlijk een bijzondere dank aan Maxime Fache, die de wedstrijdleiding op zich nam en menig collega aan het lachen kreeg.

We kijken nu al uit naar het volgende event!

Image00005
Image00034
20240621 175951
20240621 211636
Image00023
Unknown 1
Unknown 3
Unknown 17
Unknown 12