This event is over: you can no longer register.

Locatie: Callebaut Chocolate Academy, Wieze
Doelgroep: Chocolate - Pastry - Horeca
level:
gevorderde - expert
Aantal deelnemers
: maximaal 45 personen
Deelnameprijs:
€ 50,00 per persoon
Taal:
Nederlands en Frans
Partners: Callebaut & Cacao Barry

In een steeds veeleisend wordende wereld waarin waste management steeds belangrijker wordt, willen Ranson en Callebaut je bijstaan. Tijdens de workshop Zero Waste zal je op het einde van de dag heel wat bruikbare zaken mee naar huis nemen.

Tijdens de workshop worden de grote groep opgedeeld in 3 kleinere groepen, telkens met maximum 15 personen. Doorheen de dag zal je de 3 onderstaande sessies gevolgd hebben.

Sessie 1 | Stephan Destrooper - From trail and error to succes

In deze sessie krijg je te horen van Stephan hoe hij het concept van Zero Waste in de praktijk omzet in de verschillende ateliers. In zijn directe, kordate stijl staat hij jou te woord en laat hij geen enkele vraag of opmerking onbeantwoord.

Sessie 2 | Zero waste met Callebaut & Cacao Barry producten

Resident chefs van de Callebaut Chocolate Academy Dimitri Salmon en Christa Muyldermans zullen je met de Callebaut & Cacao Barry producten nieuwe trends in chocolaterie, pattiserie en Horeca aanleren. Telkens met de insteek om het product volledig te gebruiken zodat we geen afval hebben.

Sessie 3 | Fabrieksbezoek

Om de kwaliteit van de workshop te garanderen is er slechts plaats voor 45 personen, wees er dus snel bij!!

Partners

Cacao Barry
Callebaut

Program
Contents Start End
Onthaal 22:31 22:31
Plenaire verwelkoming 22:31 22:31
Sessie 1 22:31 22:31
Lunch 22:31 22:31
Sessie 2 22:31 22:31
Sessie 3 22:31 22:31
Netwerk drink 22:31 22:31

Practical

Date 08/06/2023
Time By 09:30 Until 16:00
Tickets
Location