This event is over: you can no longer register.

Locatie: Ranson Brussel
Doelgroep: Pastry, Chocolate, Ice Cream
Level:
starter
Aantal deelnemers
: maximaal 20 personen per sessie
Deelnameprijs:
€ 50,00 per persoon
Taal:
Nederlands
Partners: Irca, Joygelato

In deze basisworkshop leren we jou met simpele basistechnieken om een prachtige ijstaart te maken. Tijdens de workshop leggen we de focus op het thema communie en lentefeesten. Een traditioneel lammetje, een moderne ijstaarten met foto of een dripcake komen zeker aanbod tijdens deze interactieve workshop. Met behulp van de verschillende kleurenspiegels van Irca zorg je ervoor dat geen enkele ijstaart dezelfde is. Lars Vierhouten van Irca geeft je de uitleg zodat je deze spiegels in een handomdraai hebt gelegd op de ijstaart.

Deze interactieve demonstratie wordt in goede banen geleid door Kristof De bois en Lars Vierhouten. Kristof komt uit de IT sector en heeft zijn eerste stappen in in 2015 in het ijsbereiden gezet. Nu heeft nICE! in Huldenberg en Overijse 2 bloeiende ijssalons en vind je het ijs ook in de lokale supermarkten. De productie van het ijs is enkel en alleen met authentieke en ambachtelijke producten.

Lars werkte in verschillende banketbakkerijen en restaurants door heel Nederland, voordat hij bij een grote producent van bakkerij-ingrediënten aan de slag ging als creatieve chef-kok. Werkte zich een weg door de rangen en begon in 2018 zijn eigen bedrijf als freelance creatieve chef-kok en productontwikkelaar. Sinds 2021 werk hij voor Irca als freelance als Creative Pastry Chef & Mixologist.

Sessions

Voormiddag

Start 09:15 End 13:00 \ Duration 3 hours and 45 minutes
Program
Contents Start End
Onthaal 09:15 09:30
Demonstratie 09:30 12:00
Broodjeslunch 12:00 13:00

Namiddag

Start 12:00 End 15:30 \ Duration 3 hours and 30 minutes
Program
Contents Start End
Onthaal met broodjeslunch 12:00 13:00
Demonstratie 13:00 15:30

Practical

Date 12/03/2024
Time By 09:15 Until 15:30
Tickets
Location Spoorwegstraat 15 J-K
1702 Groot-Bijgaarden