Down to earth

This event is over: you can no longer register.

Immerse yourself in the world of Plant Based ingredients, techniques & trends

Onze partners

Leer de chefs kennen

Dries

“Kennis en passie delen is mijn motto en up to date blijven omtrent nieuwe smaakprofielen en technieken is een must”

-Dries Delanghe- Chocolate Academy Belgium-

Francisco

“Blijf je bijscholen, is mijn motto. Je kan nooit genoeg weten!”

- Francisco Moreira - Chocolate Academy Belgium -

Bruno

"Eén ingrediënt is in elk geval in ieder land te vinden: PASSIE.”

- Bruno Van Vaerenbergh -

Foto Maarten Portret

"Ons doel is om creatieve producten te maken voor chef die ze kunnen gebruiken als krokant element in hun creaties"

Maarten Jordaens | Jordà

Marleen Verschroeven

"In de keuken zijn vegan, vegetarisch, ketoen glutenvrij koken haar specialiteiten. Methaar uitgebreide kennis van de biochemieen het metabolisme draait het niet alleenom lekkere, maar ook gezondere enfunctionele gerechten te maken."

Planning

Start 09:15 End 16:00 Duration 6 hours and 45 minutes
Program
Contents Start End
Onthaal met vegan ontbijt 09:15 10:00
Algemene verwelkoming 10:00 11:00
Sessie 1 11:00 12:00
Vegan lunch 12:00 13:00
Sessie 2 13:00 14:00
Sessie 3 14:00 15:00
Sessie 4 15:00 16:00
Netwerkdrink 16:00 17:00

Practical

Date 28/04/2022
Price

Dag ticket - Down to Earth - €0.00

Location Callebaut - Chocolate academy
Aalstersestraat 122 - 9280 Lebbeke-Wieze