Granaatappel met gember
Ingrediënten
- 3000 g Water (lauw)
- 300 g Pasta Granaatappel - Fructital
- 300 g Joybase Premium Limone - Joygelato
- 900 g Suiker
- 25 g Geschaafde gember
- Variegato Granaatappel- Fugar
Werkwijze
- Mix de granaatappelpasta en geschaafde gember onder het water.
- Meng de de droge stoffen vooraf en voeg ook deze toe, meng goed met de staafmixer.
- Laat minimaal 20 minuten rusten alvorens af te draaien in de ijsturbine.
- Marbreer de variegato granaatappel op het ijs, decoreer eventueel met een schijfje citroen en gember
Chocolade met Rozemarijn & Limoen
Ingrediënten
- 1000 g Unica Zero Chocolade - Cresco
- 1000 g Limoensap z.t.s.
- 2000 g Melk
- 50 g Rozemarijn (fijngehakt)
Werkwijze
- Meng het limoensap met de melk
- Voeg de Unica Zero toe en meng goed
- Laat 15’ rijpen alvorens af te draaien in de ijsturbine
- Haal een halve bak ijs uit en strooi deel van de fijn gehakte rozemarijn uit
- Haal de rest van het ijs uit en meng nog wat rozemarijn onder het ijs
- Werk je creatie af met een paar schijfjes limoen en de rest van je rozemarijn