Granaatappel met gember

Ingrediënten

Werkwijze

  • Mix de granaatappelpasta en geschaafde gember onder het water.
  • Meng de de droge stoffen vooraf en voeg ook deze toe, meng goed met de staafmixer.
  • Laat minimaal 20 minuten rusten alvorens af te draaien in de ijsturbine.
  • Marbreer de variegato granaatappel op het ijs, decoreer eventueel met een schijfje citroen en gember
Granaat gember

Chocolade met Rozemarijn & Limoen

Ingrediënten

Werkwijze

  • Meng het limoensap met de melk
  • Voeg de Unica Zero toe en meng goed
  • Laat 15’ rijpen alvorens af te draaien in de ijsturbine
  • Haal een halve bak ijs uit en strooi deel van de fijn gehakte rozemarijn uit
  • Haal de rest van het ijs uit en meng nog wat rozemarijn onder het ijs
  • Werk je creatie af met een paar schijfjes limoen en de rest van je rozemarijn
Unica zero

Bekijk de tutorial: