Met ons modern IFS- gecertificeerd machinepark zijn wij in staat om 15.000 kg verse marsepein per dag te produceren. Op jaarbasis geeft dit een totale productiecapaciteit van 3.000 ton. Voor onze marsepein gebruiken wij enkel en alleen de beste grondstoffen die we zelf rechtstreeks in oorsprong aankopen.

Naargelang de specificaties van de klant bieden wij marsepein aan op basis van verschillende variëteiten amandelen: Californische, Spaanse of Portugese Faro amandelen. De afwerking, de kleur, de smaak, evenals het gebruikte suikergehalte, geschiedt eveneens volgens de wensen van de klanten.

Een groot deel van onze marsepeinfiguurtjes worden nog op een artisanale manier gemaakt. Het record ligt op 10.000 aardbeien op 1 dag, volledig met de hand.

RAN 06146 DSC01388

Marsepein in bulk

Onze marsepein in bulk is ideaal om te verwerken in jouw creaties. We produceren in een waaier aan kleuren, diverse amandelpercentages en -types.

Daarnaast kunnen we samen met jou vanaf 250 kg een eigen recept samenstellen en volledig op maat werken.

Mogelijke verpakkingen
  • Emmer: 3 of 6 kilogram
  • Kartonnen doos: 6 of 20 kilogram
Marsepein Bulk

Marsepein in kleinverpakking

Onze gekende marsepein bieden we ook aan in kleinverpakkingen van 50 gram tot en met 1 kilogram. Dankzij de kleine verpakkingen kan je hem vers verwerken in jouw creaties.

Ook een tricolore buche en een geënrobeerde chocoladebuche behoren tot onze mogelijkheden.

RAN 06146 DSC01832

Marsepeinfiguurtjes

Deze categorie wordt op twee manieren geproduceerd. Op de machinale manier gaan we echt voor de massa en is ieder stukje marsepeinfruit exacte dezelfde. Voor onze exclusieve figuurtjes trekken we volop de artisanale kaart!

Dankzij deze twee pistes kunnen we jou in jouw creatieve proces nog beter begeleiden.

Artisanale marsepeinfiguurtjes
RAN 06146 DSC01675
Naam

Please enter your full name.

Ik ben geïnteresseerd in *