Crunchy Mambo
Ganache Mango Limoen
509g Mangopuree
68g Trimoline
36 g Water
11 g Limoen puree
1 st Vanillestokken - Tahiti - Delgiro
364 g Melkchocolade - callets™ - Single origin Arriba 39%
11 g Glacier extra - boter - Corman
Werkwijze
- Kook de purees, trimoline, water en vanillemerg tot 103°C.
 - Zeef dit kooksel over de chocolade callets.
 - Mix goed.
 - Op 35°C de boter op kamertemperatuur onder mixen.
 
Opbouw
- Dompel de nougatine plaatjes met Witte chocolade.
 - Strooi voor crystalisatie met Non-Pareil sprinkles Valentijn (art. 261093)
 - Kleef deze plaatjes op jouw pralines ter decoratie en geef een extra crunch en smaak aan jouw creaties
 
Tip:
- De nougatine plaatjes steeds wetproof maken door ze te dompelen of af te spuiten met een spuitmassa naar keuze.
 - Je kan ze ook in jouw pralines verwerken als krokante bodem.
 
            Ganache Mango Limoen
        
        
        Opbouw
        
                    Varieer in de vorm van je nougatineplaatjes