Crunchy heart

Crunchy bodem

665 g Hazelnoot praliné - PRA-CLAS-26A - Callebaut
200 g Framboos & yoghurt - witte chocolade crunch - Jorda
80 g Melkchocoladedrops - Delgiro
55 g Cacaoboter - Callebaut

  • Meng de gesmolten cacaoboter (45°C) met de crunch.
  • Voeg er de praliné aan toe en meng tot een homogene massa.
  • Eindig met het ondermengen van de gekristalliseerde chocolade.
  • Strijk de massa uit in een frame.
  • Laat deze volledig uitharden en versnij ronde cirkels van 10cm diameter.
  • Dompel deze in witte chocolade.
  • Na volledige uitharding, afspuiten met een rode spuitmassa.
  • Strijk gekristalliseerde witte chocolade uit op 2mm en steek ronde schijven uit van 10cm diameter met centraal een hartvorm.
  • Spuit af met witte spuitmassa.
  • Kleef deze op de ronde krokant bodem.
0003 crunchy heart

Crunchy bodem

Verpakking