Recept - No-bake platte kaastaart

Werkwijze:

  1. Smelt de boter en verkruimel de koekjes met een hakmolen.
  2. Meng het geheel met elkaar en bedek de bodem van een springvorm.
  3. Klop de verse volle kaas los met de poedersuiker.
  4. Laat de gelatineblaadjes oplossen in koud water voor ongeveer 20 tot 30 minuten.
  5. Meng het mengsel met de gelatine tot een gladde massa.
  6. Voeg de lobbig geslagen gesuikerde slagroom toe en spatel het geheel door elkaar.
  7. Breng dit geheel aan op de koekjesbodem.
  8. Laat de taart gedurende 1 uur afkoelen in een koelcel. Deze taart kan na het koelen ook ingevroren worden.

Variaties:

  • Geef de kaastaart een leuke kleur en smaak door er poeder naar keuze aan toe te voegen. Los in 150ml lauwwarm water 50g poeder toe en meng met de volle platte kaas.

Afwerking:

Platte kaastaart Grensland Zuivel

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Ingrediënten: