All the best for your smile, for 75 years

Vandaag is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf: ons 75-jarig jubileum. Met grote trots vieren we deze speciale dag en staan we stil bij onze prestaties in het verleden, die de basis hebben gelegd voor ons huidige succes. Van een kleine handelaar in margarine voor de bakker tot een internationale distributeur, trader én producent. Van een enthousiaste Lucien Ranson naar een 3de generatie familiebedrijf met Bruno, Charlotte en Michael.

We willen onze medewerkers, klanten, partners en leveranciers bedanken want het is dankzij hen dat we deze 75-jarige mijlpaal kunnen bereiken.

"Met passie voor creativiteit, voor bakkers, chocolatiers, ijsbereiders, horeca en de voedingsindustrie, en natuurlijk voor elkaar. Dat is waar het bij Ranson om draait. Al 75 jaar een smile voor elkaar."
- Bruno Ranson, CEO Ranson group -

Many reasons to smile

Als je nu op zoek bent naar grondstoffen en producten voor jouw bakkerij, chocolaterie, horecazaak of ijssalon, als distributeur helpen we onze artisanale en industriële klanten graag op weg met alles wat je nodig hebt om je zaak succesvol te runnen.

Bovendien produceren we ook onze eigen marsepein, amandelmeel, chocolade, poeders, mixen en rolfondant. Door deze interne productie kunnen we de kwaliteit van onze producten waarborgen en jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tillen.

En last but not least: we zijn ook actief in de import en export van noten, zaden, fruit in blik, diepgevroren en gedroogd fruit. We streven naar een breed scala aan hoogwaardige producten om aan jouw diverse behoeften te voldoen.

Zoals je ziet, voor elk wat wils!

Keep on smiling

Onze ambitie is een glimlach op het gezicht van jou en jouw klanten te toveren. Dit door jou een uitzonderlijke service te bieden, te blijven inspireren, producten te leveren met een uitstekende kwaliteit en onze kennis te delen. Zo kan jij zorgeloos elke dag het beste van jezelf geven.

Masterdata vacature HR

Uitzonderlijke service

We willen jou ontzorgen door jou een uitzonderlijke service te bieden.

Of het nu gaat over grote projecten of kleine hindernissen, onze toegewijde vertegenwoordigers en enthousiaste binnendienst staan paraat om jou dagelijks te ondersteunen.

RAN 06146 DSC01915

Uitstekende kwaliteit

Kwaliteit is van vitaal belang voor jouw product. Onze grondstoffen en producten worden zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en gecertificeerd volgens strikte normen.

Hierdoor leveren wij consistent hoogwaardige producten en zijn wij een betrouwbare partner.

Happening Dag 2 0040 IMG 8679

Kennis delen

Ons team van gespecialiseerde professionals staat klaar om jou dagelijks bij te staan, en dit in elke sector.

En dat is nog niet alles: we prikkelen jouw kennis met boeiende workshops en inspirerende demonstraties, waarin zowel onze expertise als die van gerenommeerde vakexperts met jou wordt gedeeld.

Environmental conservation garden children

Duurzaamheid

Al 75 jaar worden we gedreven door ons respect voor het milieu, de mens en het product. Duurzame ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend en we leveren dagelijks onze bijdrage.

Wist je dat:

  • We onze nevenstromen uit de productie verwerken tot grondstoffen voor dierenvoeder?
  • We 1600 zonnepanelen hebben waarmee we onze eigen groene energie opwekken?
  • We al jarenlang BIO, Rainforest Alliance en Fairtrade gecertificeerd zijn?
  • We energie recupereren van onze diepvriesinstallatie om de kantoren op een aangename temperatuur te houden?

In 2023 stellen we een duurzaamheidsstrategie op en formuleren we concrete duurzaamheidsambities en -acties voor de komende jaren.

Klanten aan het woord

Ter ere van ons jubileum interviewden we 3 van onze allereerste en trouwe klanten: