Traindevie

Traindevie is een Belgische ambachtelijke bakkerij met een ruim assortiment aan 100% glutenvrije, lactosevrije en melkvrije producten, voornamelijk brood, gebak en patisserie. Alles wordt zorgvuldig op bestelling gebakken, verpakt, geëtiketteerd en onmiddellijk ingevroren. Zo garanderen wij u een kraakvers product met een lange houdbaarheid in de diepvries. Het enige wat uw klant moet doen is het ongeveer een half uurtje voor consumptie uit de vriezer te halen en om samen met het gezin te kunnen genieten zonder zorgen. Onze bakkerij werkt volgens de hoogste voedselveiligheidsnormen. Getuigen hiervan zijn onze IFS- en AOECS-certificaten.

Iedereen kent wel iemand die glutenvrij moet eten in zijn familie of vriendenkring. Via ons POS-materiaal kan u uw klanten in één oog opslag kenbaar maken dat u ook aan hen denkt. U trekt er ongetwijfeld nieuwe klanten mee aan die nu ook voor de rest van het gezin in uw zaak zullen winkelen.

Als extraatje vermelden wij u graag als verkooppunt op de website www.traindevie.be, waar de klant op basis van postcode op zoek kan gaan naar een verkooppunt bij hen in de buurt.