Recap Eindejaarsdemonstraties 2023

Op 2, 3 en 4 oktober vond de dertigste editie van de Ranson Eindejaarsdemonstraties plaats.

2 chefs met verschillende aanpakken

Dit jaar kozen we voor twee indrukwekkende Belgische talenten: Niek Bossaert uit West-Vlaanderen en Marijn Coertjens uit het hart van Gent. Beiden hebben hun eigen unieke reis afgelegd om te komen waar ze nu zijn. Tijdens hun demonstraties werd duidelijk dat ze elk hun eigen benadering en stijl hebben. Dit bood de aanwezige chefs een waardevolle kans om nieuwe inzichten op te doen.

EYD 2023 Brugge 002
EYD 2023 Brugge 005
GI 3 0 28
GI 3 0 05
GI 3 0 04
GI 3 0 23
IMG 3199
0001 GI 3 0 25
0000 IMG 3192

Verschillende culinaire sectoren aanwezig

Meer dan 220 chefs uit diverse culinaire sectoren waren aanwezig tijdens de drie demonstraties. Hoewel deze hoofdzakelijk gericht waren op patisserie, konden zelfs ijsbereiders bepaalde technieken en methoden ontdekken die van toepassing zijn op hun eindejaarsvoorbereidingen. De nadruk lag op efficiëntie en rationaliteit, iets wat in deze tijd voor iedereen van groot belang is! En bovendien kreeg elk van de aanwezigen het unieke Get Inspired 3.0 boek met als hoofdthema’s marsepein en alle recepturen van Niek en Marijn.

Het was opnieuw een waar succes en we willen dan ook graag alle aanwezigen en onze trouwe partners Debic, Remy Cointreau Gastronomie, Callebaut en Boiron bedanken. Op naar een volgende editie!

Partners