Bestel nu jouw gepersonaliseerde ijspotjes en ontvang 1 doos ijslepeltjes gratis.

Je ziet ze overal lopen: in het stadcentrum, op de dijk en zeker ook op sociale media. De blije gezichten met een potje ijs in de hand. Dit ijspotje kan ervoor zorgen dat jouw merk gelinkt wordt aan een leuk moment en je hoeft er zeer weinig voor te doen. Je laat jouw potjes bij Ranson bedrukken en surft zo mee op deze positieve flow.

Website news panorama Winteractie 1
Website news panorama Winteractie 2

Potjes geschikt voor alle soorten ijs

Of je nu sorbet, gelato, of softijs serveert, onze ijsbekers zijn de perfecte keuze. Onze potjes zijn gemaakt van karton en behandeld met een PE-coating en zijn dus perfect voedselgeschikt. Deze kartonnen ijsbekers zijn ideaal voor het serveren van je zoete lekkernijen, ongeacht of je dat nu doet in een ijssalon, op een beurs, of tijdens een evenement.

Bestel 10.000 gepersonaliseerde potjes voor 31 januari 2024 en krijg 1 doos ijslepeltjes gratis.

We begeleiden je van A tot Z

Ons team van experten helpt jou doorheen het volledig traject. Vanaf de keuze van het potje tot en met de levering word je bijgestaan. Met een inhouse designteam zorgen we voor prachtig ontwerp op basis van jouw huisstijl. Eenmaal het ontwerp is opgemaakt zijn er geen meerkosten voor gepersonaliseerde potjes ten opzichte van standaard witte potjes.

Technische informatie

  • Mogelijke formaten: van 70 ml tot 580 ml
  • Aantal kleuren: Full color bedrukking
  • Ontwerpkost: 1 ontwerp met een correctieronde inbegrepen
  • Levertermijn: 4 à 8 weken na goedkeuring ontwerp

Heeft u interesse in de aankoop van gepersonaliseerde potjes?

Laat vrijblijvend jouw gegevens achter via het formulier hieronder. Wij nemen contact met je op om je te begeleiden bij de aankoop van jouw gepersonaliseerde potjes, zodat je dit proces zonder zorgen kan doorlopen.

Naam

Vul uw volledige naam in.

Land

Mogelijke gratis lepeltjes

Bij aankoop van 10.000 gepersonaliseerde potjes voor 31 januari 2024 ontvang je 1 doos van onderstaande lepeltjes.