Dé Icedays 2024 - het feestelijk begin van het ijsseizoen

De echte ijsbereider kan zijn agenda alvast markeren, want Ranson organiseert samen met Carpigiani Benelux het veelbelovende evenement Icedays 2024 op 26 en 27 februari! Dit wordt een smaakvolle bijeenkomst waarbij de nieuwste trends en verrukkelijke smaken vanuit het hart van de gelato-industrie worden gepresenteerd.

Gasten krijgen de kans om in een ontspannen sfeer te proeven van de innovaties die onze specialisten en leveranciers mee terugbrengen van de gerenommeerde beurs Sigep en uit Italië, het epicentrum van de gelatowereld. Op maandag zullen verschillende leveranciers demonstraties geven, terwijl op dinsdag de top van de Belgische ijsbereiders strijdt voor de felbegeerde titel van Belgisch Kampioen IJsbereiden 2024.

Deelnemers worden gedurende deze tweedaagse verwend met de aanwezigheid van echte experts uit de ijsindustrie, klaar om al hun vragen te beantwoorden en inzichten te delen. Maar dat is niet alles! Om het evenement nog aangenamer te maken, wordt er ook gezorgd voor smakelijke hapjes en drankjes die de zintuigen prikkelen.

Ervaar de vorige editie

Photogrid Icedays23