IRCA Website Hero

Ranson: Exclusieve verdeler van IRCA-producten in België en Luxemburg

Met trots kondigen wij aan dat Ranson vanaf 1 juli 2024 de exclusieve verdeler is van IRCA-producten in België en Luxemburg. IRCA Group, opgericht in Italië 1919, bedient vandaag ambachtslui en voedingsproducenten in meer dan honderd landen met kwaliteitsvolle ingrediëntenoplossingen. Ontdek hieronder de 5 merken van Irca alsook wat deze samenwerking voor jou betekent.

Ontdek de 5 merken van IRCA

  • IRCA biedt sinds 1919 slimme, zoete oplossingen voor alle categorieën en toepassingsbehoeften: kwaliteitschocolade, spiegels, vullingen, coatings, banketmixen en bakkerij- en banketingrediënten.
  • Dobla omvat moderne, verfijnde, handgemaakte chocoladedecoraties en -cups. Alles met een ambachtelijke uitstraling en gebruikmakend van de nieuwste technologieën.
  • JoyGelato staat voor betrouwbare basismixen, meer dan 200 variegates en pasta's, die ervoor zorgen dat jouw gelato creaties echt uniek worden.
  • Ravifruit biedt een uitgebreid assortiment fruitpurees, met meer dan 50 smaken, die volledig natuurlijk zijn en gegarandeerd vrij van additieven en conserveringsmiddelen
  • Cesarin is het expertmerk voor fruit - van gekonfijt en half gekonfijt fruit tot fruitvullingen, confituren, variegates en decoraties - je vindt het juiste fruitproduct voor elke toepassingsbehoefte.

Waarom is deze samenwerking belangrijk voor jou?

  • One-stop-shop voor het volledige IRCA-assortiment: Je hebt directe toegang tot het volledige assortiment van IRCA, wat zorgt voor snellere levering en constante beschikbaarheid.
  • Uitgebreide productondersteuning: Profiteer van ons deskundige team dat een uitgebreide kennis heeft van de IRCA-producten en jou kan helpen bij het kiezen en toepassen van de juiste ingrediënten voor jouw behoeften.
  • Speciale klantvoordelen: Geniet van exclusieve promoties, kortingen en acties die alleen beschikbaar zijn via Ranson als de officiële verdeler van IRCA-producten in België.


5 merken van IRCA group