Website news panorama Kick Cancer

Schrijf je in voor "De Dag van de Eclair"

Sluit je aan bij de strijd tegen Kanker en schrijf je in voor de Dag van de Eclair, georganiseerd door KickCancer.

Op 16 maart 2024 gaat de wereld opnieuw de heerlijke verleiding van de eclair ervaren, maar dit keer met een nobel doel. De Dag van de Eclair staat niet alleen in het teken van smaakvolle lekkernijen, maar ook van solidariteit en liefdadigheid. We roepen jullie op om deel te nemen aan deze actie en een positieve impact te hebben op de strijd tegen kanker.

Wat is KickCancer?

KickCancer is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het financieren van baanbrekend onderzoek naar kinderkanker. De stichting streeft ernaar om effectieve behandelingen te ontwikkelen en kinderen met kanker een betere toekomst te bieden. Samen met KickCancer kunnen we het verschil maken en hoop brengen aan degenen die het het meest nodig hebben. Op kickcancer.org kan je nog meer informatie terug vinden over de organisatie.

De Dag van de Eclair: Een zoete manier om bij te dragen

Op de Dag van de Eclair bundelen bakkers en patissiers hun krachten voor een gezamenlijk doel. Jullie bieden niet alleen de onweerstaanbare smaak van eclairs aan, maar ook de warmte van jullie hart. Hoe werkt het? Bakkers stellen hun vakmanschap en ingrediënten ter beschikking, terwijl klanten een klein extraatje betalen. Dit extra bedrag wordt volledig gedoneerd aan de Stichting KickCancer om het belangrijke onderzoek te financieren.

Pierre Marcolini, een pionier in de wereld van chocolade en patisserie, is met trots de peter van De Dag van de Eclair sinds de allereerste editie.

Wil je deelnemen aan deze actie? Schrijf je eenvoudig in via volgende link: De Dag van de Eclair | KickCancer.org

Website news landscape Kick Cancer