NEW - Ontdek onze onweerstaanbare Caramel Crunches!

Ranson, bekend om zijn heerlijke marsepein- en chocoladecreaties, introduceert een opwindend nieuw product: de Caramal Crunches! Deze kleine, glanzende chocoladeparels, slechts 5 mm groot, zijn de perfecte lekkernij voor fijnproevers die op zoek zijn naar een verrassende knapperige beet.

Patrick Crunches 032 bewerkt
C Cice8
Patrick Crunches 140
C Cice3
Patrick Crunches 100
Patrick Crunches 050
C Cice10
Patrick Crunches 085
C Cice7

Wat maakt Caramel Crunches zo onweerstaanbaar? De kern bestaat uit amandelnougatine, die zorgt voor die heerlijke textuur die je niet kunt weerstaan. Bovendien wordt alleen de allerbeste chocolade gebruikt, wat resulteert in een ongeëvenaarde smaak.

Maar dat is nog niet alles - Caramel Crunches zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken om aan elke smaakvoorkeur te voldoen. Van de fruitige kick van Framboos tot de zoete speculaas van Melk Speculaas, en van de intense smaken van Donkere Koffie tot de perfect gebalanceerde smaak van Gezouten Karamel Crunches, er is voor ieder wat wils!

De Caramel Crunches worden met trots ontwikkeld in Ransons ultramoderne productiefaciliteit, met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap.

De Caramel Crunches zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan al je behoeften te voldoen:

  • Transparante emmer van 800 gram
  • Transparante emmer van 8 kg

Dus waar wacht je nog op? Proef de onweerstaanbare Caramel Crunches vandaag nog en ontdek waarom ze een must zijn voor elke chocoladeliefhebber!

Vraag zeker ook je folder aan via het formulier onderaan deze pagina!

Test ze nu uit!

\

Caramel Crunches folder

Vraag hier de folder aan met tal van inspiraties!

Naam

Vul uw volledige naam in.

Interesse in: *