Workshop verpakkingen

De workshop verpakkingen biedt deelnemers een diepgaand inzicht in de kunst van effectief verpakken. Gedurende deze interactieve sessie van een halve dag worden de deelnemers begeleid door onze professionals - Femke en Sieglinde. Ze leren over de nieuwste trends, materialen en technieken om producten veilig en aantrekkelijk te verpakken. De workshop omvat praktische oefeningen waarbij deelnemers zelf aan de slag gaan met verschillende verpakkingsoplossingen.

Of het nu gaat om voedsel, cosmetica of geschenkbonnen, na deze workshop hebben deelnemers de kennis en vaardigheden om doordachte en impactvolle creaties te ontwerpen die aansluiten bij de behoeften van hun product en doelgroep. We starten met de basis: hoe maak je een aantrekkelijke strik? Vervolgens leggen we stap voor stap uit hoe je jouw pakje kunt transformeren tot een klein kunstwerkje.

Deze basis workshop is geschikt voor iedereen die in zijn winkel sfeervolle verpakkingen maakt. Ik denk dan aan de eigenaars van een artisanale winkel of kleine zelfstandigen die geschenkbonnen aanbieden aan hun klanten.

Davinia - Teamleader Ranshop

Website 0002 20230207 IMG 2772
Website 0003 stikkendemo 27 06 22 005
Website 0000 strik demo nieuw 2
Website 0001 20230206 IMG 2756