Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Une glace à Paris komt naar België - Nederlandstalig

Locatie: Carpigiani University
Doelgroep: Bakkery, Pastry, Chocolate en Ice Cream
Level:
expert
Aantal deelnemers
: 25 personen
Deelnameprijs:
€ 95,00 per persoon
Taal:
Nederlands en Frans
Partners: Remy Cointreau Gastronomie, Debic en Carpigiani Benelux

In de schaduw van Centre Pompidou ligt een klein winkeltje met een blauwe façade. Zo klein de winkel is, zo groot is, Emmanuel Ryon, een van de eigenaars van het concept Une Glace à Paris!

Emmanuel Ryon , Meilleur Ouvrier de France Glacier, Wereldkampioen Patisserie en lid van Relais Desserts komt naar België! In samenwerking met Carpigiani, Debic en Remy Cointreau Gastronomie organiseert Ranson een Masterclass Ice Cream. Tijdens deze 6 uur durende Masterclass gaat Emmanuel geen vraag uit de weg. Van zijn eigen filosofie over ijs tot ijs op smaak gebracht met parfums.

Tijdens de masterclass gaan we dieper in op onderstaande topics:

  • Sorbet op basis van cocktails
  • Verrines
  • Ijstaarten voor het najaar
  • Fruit Givré

Hou me op de hoogte van de komende Ranson Inspirations

People

Partners

Programma
Inhoud Start Einde
Onthaal met ontbijt 09:30 10:00
Introductie door Ranson 10:00 10:30
Demonstratie door Emmanuel Ryon | Deel I 10:30 12:30
Lunch 12:30 13:30
Demonstratie door Emmanuel Ryon | Deel I 13:30 15:30
Meet & Greet 15:30 16:00

Praktisch

Datum 18/10/2023
Tijd Van 09:30 tot 16:30
Tickets
Locatie Pulsebaan 54
2242 Zandhoven