Chocolate for ice cream chefs - VOLZET
Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.
Chocolate for ice cream chefs
Locatie: Belgian Chocolate School Antwerpen
Doelgroep: Ice Cream
Level: starter, gevorderd & expert
Aantal deelnemers: maximaal 12 personen sessie
Deelnameprijs: € 50,00 per persoon
Taal: Nederlands
Partner: Chocolate World
We introduceren je als ijsbereider in de boeiende wereld van de chocolade. We maken eenvoudige maar trendy chocolade decoraties en bekijken dip-& spraytechniek voor verschillende toepassingen.
Om de kwaliteit van de workshop te garanderen is er slechts plaats voor 12 personen per sessie, wees er dus snel bij!!
Hou me op de hoogte van de komende Ranson Inspirations
Voormiddag Volzet
Start: 09:00 | Einde: 13:00 | Duur: 4 uren |
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Ontvangst | 09:00 | 09:30 |
Voormiddag sessie | 09:30 | 12:00 |
Broodjeslunch | 12:00 | 13:00 |
Voorziene einde | 13:00 | 13:00 |
Namiddag Volzet
Start: 12:00 | Einde: 15:30 | Duur: 3 uren en 30 minuten |
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Ontvangst en broodjeslunch | 12:00 | 13:00 |
Namiddag sessie | 13:00 | 15:30 |
Voorziene einde | 15:30 | 15:30 |
Praktisch
Datum | 25/09/2023 |
Tijd | Van 09:00 tot 10:00 |
Locatie |
Smallandlaan
4/unit 2
2660 Hoboken |