Bereid je voor op een avond vol ontdekkingen, leuke verrassingen en een voorproefje van de nieuwste trends voor Moederdag, Vaderdag en de zomer.

Late Night Shopping

In april organiseren onze conceptstores Ranshop in Harelbeke en Hoeselt de eerste Late Night Shopping. Op maandag 15 april ben je welkom in de Ranshop te Hoeselt en op woensdag 18 april verwelkomen we jou in de Ranshop te Harelbeke.

Wat kan je van deze eerste editie van de Late Night Shopping verwachten?

  • Ontdek onze sprankelende nieuwe etalagecollecties, speciaal samengesteld voor de komende feestdagen en het warme seizoen.
  • Schrijf je vooraf in voor dit gratis event en ontvang een exclusieve goodiebag t.w.v. 25 euro, gevuld met verrassingen die speciaal voor jou zijn uitgekozen.
  • Per klantnummer ontvangt iedereen een cadeaubon van 25 euro om te spenderen bij het volgende bezoek aan de Ranshop.
  • Trakteer jezelf op een moment van verwennerij met een hapje, een drankje en een overheerlijk ambachtelijk ijsje, allemaal gratis aangeboden tijdens het evenement.

Voor wie is deze Late Night Shopping interessant?

Iedereen die interesse heeft in verpakkingsdemo's en de nieuwste etalage trends voor Moederdag, Vaderdag en de zomer.

Schrijf je in en laat je verrassen door onze unieke collecties, geniet van de gezellige sfeer en maak gebruik van de speciale aanbiedingen. Samen maken we van Late Night Shopping een onvergetelijke ervaring!

Inschrijven kan via onderstaande knop. Vergeet je niet in te schrijven om recht te hebben op de exclusieve goodiebag!