Crunchy Snacks

Zaden en crunch mix

100 g Mini rice poppers
70 g Crispy Quinoa - Jordà
75 g Crispy Spelt - Jordà
70 g Crispy Boekweit - Jordà

• Meng deze mix met elkaar.
• Strooi hem in de chocoladevormen.
• Mouleer met desgewenste chocolades.

Recept maarten jordaens

Gebruikte chocolades

Donkere reep

1000 g Donkere chocolade Pure Sensation 72 - Veliche

Roze reep

1000 g Witte chocolade Obsession 30 - Veliche
250 g Frambozen poeder
25 g Rode natuurlijke poederkleurstof

Groene reep

1000 g Witte chocolade Obsession 30 - Veliche
125 g Matcha poeder - Delgiro

Gele reep

1000 g Witte chocolade Obsession 30 - Veliche
210 g Passievruchten poeder
25 g Gele natuurlijke poederkleurstof

De gekleurde en op smaak gebrachte chocolades op 45°C goed mixen met een staafmixer voor gebruik.

Zaden en crunch mix

Gebruikte chocolades