Sea Shells
Black spray
                
                200g Cacaoboter
20g Zwart Carbon poeder
Werkwijze
- Mix het carbon poeder en de warme cacaoboter goed.
 - Kristalliseer deze massa.
 - Spuit een dunne laag in de zeevruchten vormen (art. 64816).
 - Laat op kamertemperatuur kristalliseren.
 - Mouleer de vormen met donkere chocolade.
 - Vul de vormen met 1 helft cacao juice concentraat karamel en de andere helft vul je met knapperige boekweit (art. 45506) sluit en kleef beide helften aan elkaar.
 - Laat ze 1 nacht in de koelkast kristalliseren (12-14°C)
 - Ontvorm de zeevruchten.
 
            Cacao juice concentraat karamel
                
                227g Suiker 
176g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel 
214g Geconcentreerd cacaovruchtsap
55g Glucose
151g Glacier extra - boter - Corman
177g Gold chocolade - callets™ 
Werkwijze
- Vervaardig een caramel met glucose en de kristalsuiker.
 - Blus deze goudkleurige caramel met de opgewarmde room en cacao juice concentraat = 80°C.
 - Giet door de chinois in een mengkom.
 - Na afkoeling, bedekken met folie, op de massa.
 - Plaats het geheel in de koelkast gedurende 1 nacht.
 - Bij gebruik, de caramel opwarmen tot 35°C.
 - Meng er de boter op kamertemperatuur onder evenals de warme (45°C) Gold chocolade.