Diadem

Ganache Marc de Champagne - Rum

ArtikelOmschrijvingHoeveelheid
4450Lescure boter AOP - Charentes-Poitou200 g
47825Melkchocolade drops - Delgiro400 g
11720Marc de Champagne - 60% vol100 g
11226Rum Mount Gay® - 55% vol.100 g
Champagne100 g


Werkwijze

  • Boter 1 nacht op kamertemperatuur laten staan
  • Deze boter zalven in de klopper mengelaar met behulp van de vlinder
  • Vloeistoffen ondermengen en eindigen met de gekristalliseerde melkchocolade
  • Truffelkogels melkchocolade (art. 5620) vullen en sluiten
  • De truffelkogels afwerken met suikersneeuw (art. 6211)
  • Deze truffels worden bij de opbouw in de chocolade bollen geplaatst

Opbouw

  • Mouleer verschillende donkere chocolade elementen
  • Maak verschillende donkere chocolade elementen
  • Voor de rode bolletjes kan je gebruik maken van onze balls (art. 600206)
  • Voor de cilinders kan je gebruik maken van onze cylinders (art. 600240)
  • Voor de basis van de donkere chocolade kroon kan je gebruik maken van flexipan (art. 149019)
Choc Ola Kerstmis Diadem Crop

Shop hier je ingrediënten