Diadem
Ganache Marc de Champagne - Rum
| Artikel | Omschrijving | Hoeveelheid | 
| 4450 | Lescure boter AOP - Charentes-Poitou | 200 g | 
| 47825 | Melkchocolade drops - Delgiro | 400 g | 
| 11720 | Marc de Champagne - 60% vol | 100 g | 
| 11226 | Rum Mount Gay® - 55% vol. | 100 g | 
| Champagne | 100 g | 
Werkwijze
- Boter 1 nacht op kamertemperatuur laten staan
- Deze boter zalven in de klopper mengelaar met behulp van de vlinder
- Vloeistoffen ondermengen en eindigen met de gekristalliseerde melkchocolade
- Truffelkogels melkchocolade (art. 5620) vullen en sluiten
- De truffelkogels afwerken met suikersneeuw (art. 6211)
- Deze truffels worden bij de opbouw in de chocolade bollen geplaatst
Opbouw
- Mouleer verschillende donkere chocolade elementen
- Maak verschillende donkere chocolade elementen
- Voor de rode bolletjes kan je gebruik maken van onze balls (art. 600206)
- Voor de cilinders kan je gebruik maken van onze cylinders (art. 600240)
- Voor de basis van de donkere chocolade kroon kan je gebruik maken van flexipan (art. 149019)
 
            verpakking
| Artikel | Omschrijving | 
| 390414 | PVC Vouwdoos - 12 x 12 x H12 cm | 
| 391786 | Base KT - rood - 12 x 12 x H3 cm | 
| 317010 | Lint - Four Seasons - rood - 25 m x 25 mm |