Is het een dessert of is het een duotaartje? Laat het de geliefden ontdekken met deze harten gevuld met herkenbare smaken en topingrediënten: limoen, framboos, rozen- en yoghurtcrunch.

KROKANTE BODEM

350 g Crunch framboos yoghurt
175 g Witte chocolade W2
20 g Amandelpraliné

Smelt de chocolade en meng kort met rest van de grondstoffen. Verdeel in een vormpje en druk stevig aan .

FRAMBOZEN-ROZEN MOUSSE

200 g Frambozenpuree (1)
10 g Rozensiroop
20 g Rode wijn azijnpoeder
5 g Gelatinepoeder
25 g Frambozenpuree (2)
150 g Witte chocolade W2
1 Vanillestok
236 g Debic Stand & Overrun

Meng het gelatinepoeder met de frambozenpuree (2) en laat opstijven. Mix de frambozenpuree (2) met de rozensiroop en het rodewijn-azijnpoeder. Verwarm licht en los de gelatinemassa hierin op. Mix de gesmolten chocolade door de bereiding en spatel deze masse door de half opgeklopte room.

VANILLE CRÈMEUX

98 g Room 35%
98 g Volle melk
1 Vanillestok
30 g Eigeel
10 g Kristalsuiker
3 g Gelatinepoeder
15 g Water
83 g Witte chocolade Velvet

Week het gelatinepoeder met het water. Breng de room en de melk aan de kook samen met de suiker en de uitgeschraapte vanillestokken. Breng de massa samen met het eigeel tot 83°C. Giet door een puntzeef op de chocolade, voeg de gelatinemassa toe en mix zorgvuldig. Giet in een vorm.

LIMOEN VANILLE GEL

150 g Limoenpuree
100 g Water (1)
128 g Kristalsuiker
0,5 Vanillestok
8 g Gelatinepoeder
40 g Water (2)

Week het gelatinepoeder met het water (2). Breng het water(1) met het limoensap, de vanille en de suiker aan de kook. Voeg de gelatinemassa toe en laat afkoelen. Mix met een cutter tot een gladde gel.

VANILLE CHANTILLY

10 g Water
2 g Gelatinepoeder
64 g Room 35% (1)
1 Vanillestok
56 g Witte chocolade Velvet
192 g Room 35% (2)

Meng het gelatinepoeder met het water. Breng de room (1) aan de kook samen met de vanille. Voeg de gelatinemassa toe, giet over de gesmolten chocolade (45°C) en mix met een staafmixer. Voeg de koude room (2) toe , meng zorgvuldig en laat minstens 12 uur rusten in de koeling. Klopt de massa op tot een mooie gladde spuitbare crème.

Opbouw en afwerking

Spuit hartvormen in met een laag rode spuitmassa. Mouleer deze zeer dun met witte chocolade en laat opstijven. Vul met de framboos-rozenmousse en plaats het vanille interieur hierin. Laat opstijven in de koeling. Kleef de vormen tegen elkaar en plaats ze op de krokante bodem. Decoreer de hartjes tot Mrs. en Mr. Love en decoreer de krokante bodem verder met de chantilly, de limoengel en decoratie.

Ingrediënten

KROKANTE BODEM

FRAMBOZEN-ROZEN MOUSSE

VANILLE CRÈMEUX

LIMOEN VANILLE GEL

VANILLE CHANTILLY