Eindejaarsdemonstraties 2019

Een waaier van zoete kennis

Net als andere jaren slaan Ranson, Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Boiron en Callebaut opnieuw de handen in elkaar voor de Eindejaardemonstratie in Anderlecht, Hoeselt en Brugge.

Dit jaar zullen opnieuw twee creatieve topchefs je inspireren met nieuwigheden en verschillende tips & tricks. Schrijf je nu snel in want de plaatsen zijn zeer beperkt!

De Chefs

Joost Arijs 001
swirl

- Joost Arijs -

“Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs. No nonsense patisserie, geen extreme of zware smaakcombinaties, geen gekke tierlantijntjes of drukke decoraties.“

Dimitri Salmon
swirl

- Dimitri Salmon -

“Dimitri Salmon is een ontwerper van nieuw trends, dankzij zijn grote creativiteit en duidelijke imagobranding is hij zonder twijfel op zijn plaats bij de toppatissiers. “

Praktische informatie

Demonstraties

  • 16 september 2019 van 13u30 - 17u00 - Institut Emile Gryzon, Anderlecht
  • 17 september 2019 van 13u30 - 17u00 - Ranshop, Hoeselt
  • 1 oktober 2019 van 13u00 - 16u30 - Salons Ter Groene Poorte, Brugge

Kostprijs

€ 25,00 (Excl. BTW) per persoon

Inclusief syllabus en degustaties

Joost Arijs 002
swirl

Ik schrijf me in voor de demonstratie te Anderlecht op 16 september 2019

Inschrijven
Dimitri Salmon 001
swirl

Ik schrijf me in voor de demonstratie te Hoeselt op 17 september 2019

Inschrijven
Joost Arijs 004
swirl

Ik schrijf me in voor de demonstratie te Brugge op 1 oktober 2019

Inschrijven