Categoriemagazines "Wijs in Ijs" & "Choc'Ola"

Om het overzicht tussen de meer dan 37.000 verschillende artikels te kunnen blijven zien hebben we in 2018 werk gemaakt van de verschillende categorieën. Een resultaat hiervan was het categoriemagazine Wijs in Ijs.

Eerste categoriemagazine

Wijs in Ijs had de bedoeling om jullie als ijsbereiders, patissiers, chocolatiers te informeren en inspireren omtrent ijs.

Net als in 2018 zullen we jullie in 2019 inspireren en informeren omtrent de niewigheden van de ijssector. In het eerste magazine van 2019 leggen we de focus op de nieuwe smaken van Sigep en de composteerbare verpakkingen.

Choc'Ola!

Na het succes van ons eerste categoriemagazine lanceren we in de aanloop naar het chocoladeseizoen een tweede categoriemagazine. Choc'Ola staat volledig in teken van de chocolade. We hebben dezelfde ambitie als met het magazine omtrent ijs, we willen iedereen die professioneel bezig is met chocolade gaan informeren en inspireren.

Wijs In Ijs
swirl

Ontdek de eerste Wijs in IJs van het nieuwe Ijsseizoen

Wijs in Ijs
Chocola Nl
swirl

Ontdek de eerste Choc'Ola!

Choc'Ola!