Walk-in sessies Debic Room Plus Mascarpone - Ranshop Hoeselt

Doelgroep: Bakkers en patissiers
Level:
starter, gevorderd & expert
Aantal deelnemers
: maximaal 40 personen
Deelnameprijs:
Gratis
Taal:
Nederlands en Frans
Partner: Debic

Kwalitatieve room is de basis voor heerlijke patisserie. Met de nieuwe Debic Room Plus Mascarpone geeft u elk dessert een friszure touch en stevige stand. Maar hoe gebruikt u deze roomspecialiteit het best?

In deze gratis walk-insessie ondervindt u de voordelen van Debic Room Plus Mascarpone, op vlak van gebruiksgemak én smaak. Toppatissier Willem Verlooy gaat aan de slag met deze roomspecialiteit en legt u zijn recepten stap voor stap uit.

Bovendien neemt culinair adviseur Sofie Vanderhasselt u mee doorheen het roomassortiment van Debic. Op basis van verschillende moussebereidingen laat zij u het verschil tussen de Debic-romen zien én proeven!

Wilt u deze gratis inspirerende sessie niet missen? Schrijf u dan in vóór 20 maart 2023. Wees snel, het aantal plaatsen is beperkt!

ZIJ DELEN HUN KENNIS EN ERVARING MET U …

F17285n0017xsoma

‘Haute patisserie’ is de benaming die het dichtst aanleunt bij de creaties van Willem Verlooy. Deze chef-patissier kreeg de passie voor het vak mee met de paplepel. Hij werkt met pure ingrediënten en verschillende texturen, die een optimale smaakbeleving garanderen. Naast creaties voor zijn eigen zaken, ontwikkelt hij exclusieve desserts voor verschillende high-end restaurants en geeft hij demonstraties in binnen- en buitenland.

Willem Verlooy - Chef Patissier

Sofie Vanderhasselt

Sofie Vanderhasselt is sinds 2010 de vaste Culinair Adviseur van Debic. Ze is het aanspreekpunt voor Belgische chefs. Sofie is betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten waar ze ook tal van creatieve recepten rond bedenkt. Sofie kent het Debic-portfolio door en door en kan chefs en patissiers zo inspireren en ondersteunen met tips en tricks.

Sofie Vanderhasselt - Debic culinair adviseur

Start 13:30 Einde 17:00 \ Duur 3 uur en 30 minuten
Programma
Inhoud Start Einde
Onthaal 13:30 14:00
Demo met toppatissier Willem Verlooy 14:00 15:30
Pauze met degustatie 15:30 16:00
Demo met culinair adviseur Sofie Vanderhasselt 16:00 17:00
Einde 17:00 12:38

Praktisch

Datum 27/03/2023
Tijd Van 13:30 tot 17:00
Tickets

Walking Sessie - Ranshop Hoeselt

Locatie Industrielaan 24
3730 Hoeselt, Hoeselt België