Header Barcelona Nl

Barcelona, de speeltuin van kunstenaars!

Zon, zee en patisserie. Zo kan je Barcelona, de stad van Gaudi en Picasso ook omschrijven.

Bij aankomst worden we onmiddellijk ondergedompeld door top patissier, Marike Van Beurden, in de typerende Spaanse sfeer waar we een preview krijgen van haar gloednieuw concept.

De tweede dag ontdekken we samen met 2 top chefs van Callebaut

verschillende vernieuwende hotspots in de bruisende wijken van Barcelona.

We eindigen de trip op de derde dag aan de bron van chocolade en bezoeken we de plantage La morella nuts.

Schrijf je nu in want slechts 16 personen kunnen genieten van deze exclusieve trendtour.

17/06/2019 - 19/06/2019 Registreren voor 17/05/19Trendtour Barcelona - VOLZET

Inschrijven

Programma

De vluchturen zijn nog onder voorbehoud.

Dag 1 - maandag 17 juni 2019
7u15 Verzamelen Brussels Airport
7u30 Inchecken vlucht
9u50 Vlucht
13u30 Transfer naar Praktik Bakery Hotel
14u00 Lunch in Praktik Bakery Hotel
15u00 Co-creatie met Marike Van Beurden
19u00 Diner aangeboden door Callebaut
Dag 2 - dinsdag 18 juni 2019
9u00 Ontbijt
10u00 Trendtour in Barcelona (inclusief lunch)
18u30 Tranfer naar hotel Mas Passamer
20u00 Check in in Mas Passamer
20u30 Diner aangeboden door Ranson NV
Dag 3 - woensdag 19 juni 2019
8u30 Ontbijt
9u30 Bezoek plantage "La morella nuts"
12u30 Lunch in Mass Passamer
13u30 Tasting session
15u30 Transfer naar de luchthaven
16u30 Inchecken vlucht
18u30 Vlucht
20u50 Aankomst Zaventem

Schrijf je in! Velden met een * zijn verplicht