Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Textures for Horeca chefs

Tips, tricks & veel meer van onze partners Jorda & Töufood voor Horeca chefs.

Locatie: Rosval Experience Center Antwerpen
Doelgroep: Horeca
Level:
gevorderd & expert
Aantal deelnemers
: maximaal 25 personen
Deelnameprijs:
Gratis
Taal:
Nederlands
Partners:
Jorda & Töufood

Ontdek de nieuwe kwaliteitstrends en technieken in texturen. We leren werken met allerhande soorten poeders en kijken welke resultaten we hiermee bekomen.

Start 09:00 Einde 16:30 \ Duur 7 uur en 30 minuten
Programma
Inhoud Start Einde
Ontvangst 09:00 09:30
Voorstelling Ranson, Jorda & Töufood 09:30 10:00
Gedetailleerde uitleg Töufood gamma's 10:00 10:30
Theoretische uitleg "Enzimas" 10:30 11:00
Hands on "Enzimas" 11:00 12:00
Lunch verzorgt door ICare4Food 12:00 13:00
Theoretische uitleg "Starches & Fibers" 13:00 13:30
Hands on "Starches & Fibers" 13:30 14:20
Theoretische uitleg "Proteinas Vegetales" 14:20 15:10
Hands on "Proteinas Vegetales" 15:10 16:00
Vraag en antwoord 16:00 16:30
Voorziene einde 16:30 11:44

Praktisch

Datum 27/03/2023
Tijd Van 09:00 tot 15:30
Tickets
Locatie Joe Englishstraat 54
2140 Antwerpen