Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.
Textures for Horeca chefs
Tips, tricks & veel meer van onze partners Jorda & Töufood voor Horeca chefs.
Locatie: Rosval Experience Center Antwerpen
Doelgroep: Horeca
Level: gevorderd & expert
Aantal deelnemers: maximaal 25 personen
Deelnameprijs: Gratis
Taal: Nederlands
Partners: Jorda & Töufood
Ontdek de nieuwe kwaliteitstrends en technieken in texturen. We leren werken met allerhande soorten poeders en kijken welke resultaten we hiermee bekomen.
Start 09:00 | Einde 16:30 | \ Duur 7 uur en 30 minuten |
Programma
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Ontvangst | 09:00 | 09:30 |
Voorstelling Ranson, Jorda & Töufood | 09:30 | 10:00 |
Gedetailleerde uitleg Töufood gamma's | 10:00 | 10:30 |
Theoretische uitleg "Enzimas" | 10:30 | 11:00 |
Hands on "Enzimas" | 11:00 | 12:00 |
Lunch verzorgt door ICare4Food | 12:00 | 13:00 |
Theoretische uitleg "Starches & Fibers" | 13:00 | 13:30 |
Hands on "Starches & Fibers" | 13:30 | 14:20 |
Theoretische uitleg "Proteinas Vegetales" | 14:20 | 15:10 |
Hands on "Proteinas Vegetales" | 15:10 | 16:00 |
Vraag en antwoord | 16:00 | 16:30 |
Voorziene einde | 16:30 | 11:44 |
Praktisch
Datum | 27/03/2023 |
Tijd | Van 09:00 tot 15:30 |
Tickets | |
Locatie |
Joe Englishstraat
54
2140 Antwerpen |