Header Ireks Zaventem Nl

Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Mout, de kers op jouw brood!

De gezonde en biologische trend blijft hem doorzetten bij jouw consumenten. Bij Ireks zijn ze zich daar ook van bewust.

Ontdek samen met Ranson hoe Ireks het natuurlijke kiemproces van graan op een industrieel niveau nabootst, zonder op kwaliteit in te boeten. Dankzij de continuïteit en het competente team van Ireks komen we ook te weten welke trends er aanwezig zijn in onze sector.

Programma

9u30 – 10u00 Verwelkoming bij IREKS

Begin de dag met een heerlijke eerste moutbelevenis en een lekker welkomstdrankje.

10u00 – 11u30 - Mout presentatie

Leer waar mout vandaan komt en welke verschillende soorten mouten er bestaan. Ons IREKS-team zal je al de troeven en voordelen van mout uitleggen. Je zal meteen begrijpen waarom je mout niet meer kan missen in je bakkerij!

11u30 – 13u00 - Mout in de praktijk

Hoe kan je het best mout verwerken? Hoe kan je bierbrood maken met een lokaal biertje? Op al deze en meerdere vragen krijg je instant antwoord. Ontdek verder ook de vele lekkere variaties die je kan maken door mout toe te voegen aan je brood. Kortom, onze vakbekwame bakkers geven je alle tips die je nodig hebt om een smakelijk moutbrood te maken.

13u00 – 15u00 - Lunch

Bon appétit ! Als afsluiter een lekkere lunch samen met het IREKS-team!

Na deze dag zal mout geen geheimen meer voor jou hebben! Een lekker brood maken zal een plezier worden dankzij de IREKS mouten.

En, …we hebben bovendien nog een leuk afscheidscadeautje in petto.

Redenen genoeg dus om u vandaag nog in te schrijven!

maandag 28 oktober Registreren niet meer mogelijk

  • Ireks Moutdag

Deze evenementen zouden je ook kunnen interesseren.

Er zijn geen evenementen gevonden voor de geselecteerde filters.